ESENTEPE GİRİŞİ MODERN GÖRÜNTÜYE KAVUŞACAK

Kardeş belediyemiz Ankara Elmadağ belediyesi tarafından yaptırılmakta olan Esentepe Giriş kapısı çalışmalarında sona gelinirken; Esentepe belediyesi olarak bizde etrafta çevre düzenlemeleri yaparak Modern bir ortam yaratmayı hedefliyoruz. Buraya yapılacak olan kafeterya ile bölgemizde işssiz bir gencimize iş imknaı sağlayarak bu kafeteryayı kiralayıp halkımızın hizmetine açmayı hedefliyoruz. Proje tarihine göre yıl sonuna tamamlanması hedeflenen çalışmamız 2018 yılına yeni görüntüsü ile merhaba demesi için tüm gücümüzle çalışmalarımıza yoğunluk vermiş bulunuyoruz.

İlk yorumu siz yapın !