DURMAK YOK YOLA DEVAM
Avrupa Birliği tarafından finanse edeilen ve Çatalköy Belediyesi kordinatörlüğünde,Esentepe ve Tatlısu Belediye’lerinin de eş faydalanıcı olduğu proje,belediye hizmetlerinin “Ortak Hizmetler” yolu ile geliştirilmesi amacını taşımaktadır. Bu bölgelerde yaşayan tüm halkımızın sağlık ve refahını iyileştirmek amaçlı olan 12 Aralık’ta Avrupa Birliği’ni temsilen AVRUPA KOMİYONU ile birlikte imzalandı.617,344 EURO olan projenin maksimum 536,348 Euro tutarındaki miktarı Avrupa Birliği tarafından finanse edilecek olup proje 36 ay sürecektir.

Proje kapsamında her üç belediyemiz sınırları dahilinde Yaşlı ve İhtiyaçlı vatandaşlarımıza evde bakım imkanları oluşturulacaktır.
Projenin diğer bir hedefi ise; Haşerelere karşı mücadeleyi artırmak.
Esentepe ve Tatlısu ‘da bulunan açık iki adet çöplük alanının kapatılması ve yapılacak olan optimize çalışması ile daha verimli,kordineli ve düşük maliyetli atık ve çöp toplama yöntemine sahip olacaktır.

İlk yorumu siz yapın !